Kom in actie

Wil jij ons versterken?

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe en gemotiveerde vrijwilligers. Als vrijwilliger wordt je opgeleid tot redder en maak je deel uit van een gedreven team.

Vind je het leuk om ons team te komen versterken? Klik dan op de knop aanmelden! Nadat je  nemen wij spoedig contact met je op en gaan wij je voorzien van meer informatie.

Aanmelden

Helaas is onze aanmeldperiode gesloten. Wij prijzen ons gelukkig met de vrijwilligers die wij reeds hebben. Voor nieuwsberichten en nieuwe aanmeldperiode houd onze socials en website in de gaten.

Menu

Rekeningnummer

7655140195

Swift code:

ORBABQBN

Noodsituatie?

Noodsituatie?

Bel gratis 913.

24 uur per dag, 7 dagen per week!

Algemene gegevens

CITRO Bonaire
Kaya Patachi 16
Bonaire, Caribisch Nederland
+599 795 4552
Kvk-nummer : 14342
Cribnummer: 310035041

Veelgestelde vragen / FAQ

Hoe kan ik bijdragen?

Je kunt Citro bonaire op diverse manieren steunen. Door te doneren of ons op te nemen in jouw testament. Maar ook door vrijwilliger te worden. Ook zijn er tal van mogelijkheden voor bedrijven zoals een zakelijke gift of schenking. Bel voor meer informatie 795 1123 / 717 0689  of kijk op www.citrobonaire/help-mee

Hoe word ik vrijwilliger bij Citro?

Steek je graag de handen uit de mouwen voor een ander? Werken bij Citro betekent dat je, samen met je collega's, bijdraagt aan ons belangrijkste doel: Mensen redden en helpen waar het moet.

Citro Bonaire kan niet zonder vrijwilligers, dus bezoek de website van Citro voor meer informatie over het worden van een vrijwilliger.