Help mee

Citro Bonaire is volledig afhankelijk van donateurs en sponsors.

Jouw donatie maakt het verschil

Wil jij het goede en belangrijke werk van Citro Bonaire graag steunen? Met jouw donatie zorg je ervoor dat wij mensen kunnen blijven redden en noodhulp kunnen verlenen op het water en aan de kust van Bonaire.
Jouw gift wordt enorm gewaardeerd, want jouw steun maakt een enorm verschil voor mensen in nood!

Zo kun je betrokken ondernemen:

Wil je als bedrijf het verschil maken door ons te helpen? Dit is mogelijk met een donatie of met een actie die bij jouw bedrijf past.
Neem contact op voor meer informatie op: 7954552 of stuur een E-mail naar Wij gaan graag met u in gesprek om tot een mooie samenwerking te komen.

Bent u zich aan het oriënteren op wat u met uw nalatenschap wilt doen? Of heeft u vragen over andere mogelijkheden van schenken, maar bijvoorbeeld ook over waar het geld terecht komt? Tijdens een persoonlijk gesprek willen wij al u vragen beantwoorden , en geven we u ook een kijkje achter de schermen.

Hoe werkt nalaten aan Citro Bonaire ?
Door uw wensen vast te leggen in een testament heeft u zelf in de hand hoe uw erfenis verdeeld wordt. U kunt Citro Bonaire benoemen als erfgenaam. Dan is Citro Bonaire partij bij de uitvoering van uw nalatenschap. U kunt ook een legaat opnemen. Dit is bijvoorbeeld een geldbedrag of een percentage van uw bezit, maar kan ook een goed zijn. De notaris kan u hierbij adviseren, en stelt ook het testament op. Het staat u vrij om uw testament in de toekomst te wijzigen. U hoeft ons niet te informeren over deze wijziging.

Verandert mijn testament uit 1998 automatisch mee met wetswijzigingen?
In 2001, 2003 en in 2010 zijn er verschillende wetswijzigingen geweest. Dit betekent dat bepalingen uit uw oudere testament misschien bijgesteld moeten worden. Uw oude testament blijft gewoon geldig, maar kan door de wetswijzigingen anders uitpakken dan door u bedoeld was. De notaris voert graag een check van uw testament uit. Dit is vaak gratis. Neem hiervoor contact op met uw notaris.

Persoonlijk contact met ons, of wilt u persoonlijk advies en/of meer weten over het opnemen van Citro Bonaire in uw testament ? Onze Collega Marco Jochemsen gaat graag met u in gesprek.
Telefoonnummer: 7954552

Word Redder aan de wal

Redders aan wal, zo noemen wij onze donateurs. Onze redders aan wal zijn betrokken mensen die Citro Bonaire vrijwillige steunen met een vast bedrag per maand,kwartaal, (half)jaar, of met een eenmalige bijdrage. Ze zijn onmisbaar voor onze stichting en net zo belangrijk als onze vrijwilligers.  Zonder hun financiële ondersteuning kunnen wij ons belangrijke werk niet doen: het redden en helpen van mensen in noodsituaties op het water en aan de kust van Bonaire. Word jij ook ook Citro redder aan wal?

Jouw donatie gebruiken we om onze vrijwillige redders op te leiden en om onze reddingboot(en) en reddingmaterieel aan te kopen en te onderhouden. Welk bedrag je wilt schenken, bepaal je zelf. Wij zijn dankbaar voor elke bijdrage groot of klein. U bijdrage maakt het verschil en wordt erg gewaardeerd.

Menu

Rekeningnummer

7655140195

Swift code:

ORBABQBN

Noodsituatie?

Noodsituatie?

Bel gratis 913.

24 uur per dag, 7 dagen per week!

Algemene gegevens

CITRO Bonaire
Kaya Patachi 16
Bonaire, Caribisch Nederland
+599 795 4552
Kvk-nummer : 14342
Cribnummer: 310035041

Veelgestelde vragen / FAQ

Hoe kan ik bijdragen?

Je kunt Citro bonaire op diverse manieren steunen. Door te doneren of ons op te nemen in jouw testament. Maar ook door vrijwilliger te worden. Ook zijn er tal van mogelijkheden voor bedrijven zoals een zakelijke gift of schenking. Bel voor meer informatie 795 1123 / 717 0689  of kijk op www.citrobonaire/help-mee

Hoe word ik vrijwilliger bij Citro?

Steek je graag de handen uit de mouwen voor een ander? Werken bij Citro betekent dat je, samen met je collega's, bijdraagt aan ons belangrijkste doel: Mensen redden en helpen waar het moet.

Citro Bonaire kan niet zonder vrijwilligers, dus bezoek de website van Citro voor meer informatie over het worden van een vrijwilliger.